Vložil radka2222 (bez ověření), 25. Prosinec 2023 - 9:15

Vlastním další bytovou jednotku a můj celkový podíl činí 11,30 %, což je největší ze všech a tomu odpovídá i můj příspěvek do fondu oprav – a i vaše rozhodovací právo má tedy nejvyšší váhu, ale stále pouhých 11 procent.

protože trasa kabelu zasahuje do společných prostor – takže vaše tvrzení o „samostatné“ přístavbě není pravdivé

SVJ do dnešního dne nepředložilo žádné relevantní odůvodnění, proč nesouhlasí se změnou užívání – a proč by mělo něco zdůvodňovat?

Nedaří se mi svolat členskou schůzi, protože mi nikdo nepodepíše souhlas se svoláním schůze – co vám brání obejít jednotlivé vlastníky a sehnat si jejich souhlasy?

Naopak SVJ intervenovalo u SÚ, aby mi vyzvali k odstranění vnitřních stavebních úprav a dát vše do původního stavu – pokud byly úpravy provedeny v rozporu s platnou právní úpravou, konají jen to, co mají

Napravo od Nás funguje v podobném domě kavárna s restaurací a nalevo podobný provoz, přitom tyto provozy jsou součástí domu a ne přístavbou jako v mém případě – napravo, nalevo, to je fuck. to je jejich problém. vy jste součástí jiné budovy.

BTW také by se mi asi nelíbilo, kdyby v domě, kde bydlím, bylo provozováno rychlé občerstvení. i když záleží hodně na provozní době.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.