Vložil Čmuchal (bez ověření), 16. Srpen 2017 - 0:27

Kdyby jste tady „nefondovali“ nezapletli by ste se s tím, zda se rozlišuje fond ten či onen. Amen. Já míním, že stále by mělo platit, že vlastník buď hradí přispěvky (kde v okamžiku schválení ví co tím má být hrazeno tzn. dlouhodobé zálohy) nebo zálohy na příspěvky na správu domu se vyúčtování co rok tzn. ty krátkodobé.

Zálohy je nutné zůčtovat a doložit TĚM CO JE POSKYTLI, se všemi podklady na které byly použity. Stejně jako vyúčtování služeb v 67/2013. jen je třeba být důsledný v tom, že zálohy zaslané na účet SVJ chci vyúčtovat.

§1179 NOZ je jen doplňující, a podle literatury (psané debily – viz. heslo Schroderová ..nebo tak nějak) reálně NEPOUŽITELNÝ! a to proto, že používá slovo „nahlížet“. „Nahlížet“ pak samozřejmě výborová klika, jimž radí na smlouvu a za tučný peníz blbečci označovaní jako „správní firma“, umožní NAHLÍŽET pod dozorem tzn. aniž byste si sám mohl otočit či jen jednu stranu jakékoliv listiny. S informacemi uloženými pouze v elektronické formě je to pak ještě horší: zde máte smůlu protože obrýlená 40-ceti letá jednatelova-matrace Vám mezi zuby ucedí, že to je JEJÍ počítač a JEJÍ účet a JEJÍ data, a že má k počítači zákaz od jednatele kohokoli pouštět a i jen nahlížet. A teď má padla a jde domů.

…a prý: suďte se – dí ta jednatelova-matrace.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.