Vložil HajdyHou (bez ověření), 17. Září 2016 - 1:34

„…jediným soudním znalcem v ČR pro oblast vyúčtování…“

Opravdu? A jak jste na to přišel… procházel jste seznam soudních znalců na justice? Nebo jak to víte? (ptám se bez napadání, opravdu to nevím).

Jak jsem napsal, já dostal jednu stránku A4 (nebyl to znalecký posudek ale odborné vyjádření, podpsané JUDr-K). Znalecký posudek jsem nedostal, takže nevím jakou kvalitu má práce znalce.F. Nakonec, že dímpravdu dokazuje i bod-4 n astránce kterou jste uvedl: http://www.financeadaneko.cz/

„…Vy jste s ním mluvil? Jaký jste měl z jednání dojem?…“

Jistěže. Byl přítomen jednání, když jsem byl pozván za JUDr-K resp. datum pro „převzetí a příprava zastoupení“ (§11 vyhl.177/96 – to jsem ale tehdy nevěděl, tehdy před lety jsem byl jeliman a nyní se umím alespoň podepsat :) :)) bylo dojednáno tak aby znalec-F. mohl být přítomen a protože se stalo že v domluvený termín nemohl, JUDr-K prostě jednání přesunul.

Dojem: je to jen můj dojem a nechci na něj házet špínu, protože pokud je ten jeho rozsudek pravý, pak znalec-F se svou argumentací zřejmě dokáže i uspět. Ale vězte, že jinak to chodí u okresního soudu u nás v Pr.eli, u krajskýho soudu v Ústí a jinak u Městskýho soudu v Praze. Po mně chtěl znalec-F vědět „jak se to počítá“ (konkrétně algoritnus RTN). Když jsem chtěl vědět já „jak se bude PRÁVNĚ postupovat“… bylo výsledkem okecávání, že si JUDr-K&znalec-F materiály prostudují (§11/1/a + §11/1/b) a že další komunikace se bude vést emailem. No a kdykoli mne vyzvou k úhradě nákladů jejich jednání, já bez debaty zaplatím, nebo oni skončí. Jistě slíbili, že náklady uplatní na protistraně, ale tehdy jsem se toho bál (jejich odhad že do doby než „vyhrají“ potřebují cca 25.000. Mé tehdejší vyúčtování nesedělo o 3000, takže si domyslete proč jsem po roce marných snah případ posunout od toho ustoupil. Táhne se to dodnes.)

„…Vycházíte z čeho, když píšete, že jste se nakonec nenechal zastoupit? …“

Již jsem to popsal výše, proč. Snad mi věříte. Když ne, přesvěčte se sám. Vlastními chybami, i opakovanými, se člověk naučí více než se nechat strašit cizími. Třeba jsem hloupý, jak mi také nějaký blb napsal. Třeba.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.