Vložil Anon (bez ověření), 27. Prosinec 2015 - 20:35

Vlasto,

pokud je NOZ mizerný a neumožňuje jednoznačný výklad, pokud soudcovská unie NOZ v části BS kritizovala, proč nyní soudci ve svých rozhodnutích zastávají protiprávní a protiústavní názory? Vykládají, že byli „takto proškoleni“( v Justiční akademii v Kroměříži), proč skupiny právníků zakládají portály, na kterých SVJčkám vysvětlují, že se „musí změnit Stanovy podle NOZ“? Nevíte náhodou?

Ptám se opakovaně pana Pavla, co to budou ty dluhy? Kdy někdo stanoví, že naslepo střílené částky, na kterých se dohodne nyní již dokonce menšina členů SVJ jsou povinností a tudíž dluhem?

Pan Pavel nám jinde vypráví, jak zašel na ministerstvo a nechal měnit směrnici, aby jeho SVJ nemuselo vracet 12,5 milionu dotace, když si zateplili dům, nechtěl by mě také doprovodit, stavím si dům, je zateplený, tepelné čerpadlo, atd. že by mi stát také přispěl? Z toho je jednomu zle, z toho, jak ministerští úředníci „rozdělují“ tu hromádku zvanou daně. Zelená úsporám, od státu, ušetří snad stát? Nebo soukromé osoby? Co má stát společného s tím, kolik platí jeho občan za teplo, jo už vím, administrativu, moc rozhodnout a obdržet za tuto buzeraci výpalné.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.