Vložil Pub (bez ověření), 22. Srpen 2015 - 12:32

Chlape jeden, nemám teď čas vyhledat zde v historii „jak si nevidíte na špičku nosu“, tak uvedu jen toto:

§11/4 ZoVB se nevztahuje na služby upravené vyhláškou 372/2001 tj. teplo a teplou vodu. Vyhláška 372/2001 je ve stejné podobě od 1.1.2002 a bylo podle ní a „know-how“ různých firem, firmiček a/nebo „na SVJ-koleně“ vyrobeno přes 50.000 rozúčtování každý rok (tedy již 13-ctou sezónu). To je přes 650.000 rozúč­tování. A kupodivu nenašel se žádný ťulpas, který by se hnal k soudu s tvrzením, že podle vyhlášky 372/2001 mu nelze rozúčtovat, protože ON tam ten „algoritmus“ nenašel. Zjevně ani Vy ne. A jestli Vy, jste si – a teplo a teplou vodu i před rokem 2014 – rozúčtovávali nějakým super-algoritmem přijatým podle §11/4 ZoVB a který byl odlišný od toho algoritmu, který JE uveden ve vyhl.372, tak jen proto, že Vy jste členem toho SVJ a zřejmě jste byl i členem výboru. Ale to je přeci jejdanánku zcela obdobná situace jako v tisících jiných SVJ kde vládnou despoticky místní psychopati. V mém SVJ to samozřejmě není výjimka. Rozpočítáváme tady podle „slunečních hodin“ (eufemismus!) – a také s tím jednotlivci (tj. menšina nic nenadělá).

Jo, já jsem nikdy neprováděl žádné rozúčtování. Ale to proto, že nejsem zaměstnancem rozúčtovací firmy, která třeba v mojím městě, jako jedna ze čtyř – prohrobek OPBH, rozúčtovává cca 900 SVJ-ček. A jejímu jednateli je úplně u pr… nějaký nářky i výpady o tom jak nemohou podle vyhl.372 rozúč­továvat. Prostě to rozúčtují, zatlučou co jde, a prachy za správu a rozúčtování k nim od SVJček tečou dál. Odpovědnost jim totiž zřejmě nebyla smluvně dána (samozřejmě SVJ-kormidelníky, ať již z hlouposti nebo záměrně).

Prosím, zdržte se tedy hodnocení mého a jiných osob – dokud nevytáhnete nějaký platný a věci se týkající judikát. O Vašich smyšlenkách, demagogických a nepoužitelných z různých zdrojů vytržených citací a Vašich OSOBNÍCH, svéhlavých a pro jednotlivce (menšiny) nepoužitelných výkladů práva, se debata nevede.

Takže, Vy přestaňte napadat diskutující a přestaňte trollovat ⇒ jestli jste si nevšiml, předchozí příspěvek jsem věnoval Jožinovi z Bažin a o Vás „panu Lakem, mistrovi všech mistrů, nadanému filipikou a neomylnému vykladači všehomíra“ jsem se přeci ni slůvkem nezmínil.

Netahejte si tedy triko na můj úkor. Kapišto?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.