Vložil Dotaz (bez ověření), 27. Září 2013 - 10:05

žádat o nápravu COI nebo Shromáždění je obojí nereálný nesmysl. Na stránkách COI je uvedeno že se uvedeným nezabývá. COI se bude zabývat pouze podnikateli (viz. §2 zák. 634/1992). Shromáždění Vám pomůže houbelec, neboť jak sám uvádíte: předseda oběhl pár svých „věrných“ a ti jej ujistili ať netopí, protože oni se „připravují na výpravu na severní pól“.

Je zde porušována vyhláška 194/2007 a stížnost na její nedodržování by jste měl podat na ERU nebo SEI (bohužel si to většinou přehazují jako horký bráborák). Tam bych ale začal. A také tím že si na CMHÚ seženete průměrné teploty ve Vašem okolí a také písemné vyjádření dodavatele tepla do SVJ že „topit již začal“. Dodavatelem tepla pro Vás je SVJ a nevím o tom že by mělo jakékoliv oprávnění této dodávce bránit.

Pokud s tím SVJ nepřestane – nakonec budete muset zvolit vlastní zdroj tepla (třeba přímotop) a náklady na jeho pořízení a provoz pak započtete proti pohledávce SVJ nejlépe proti záloze za následující kalendářní období pro které máte zálohu předepsánu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.