Konzultační den MMR ČR k bytové problematice dne 5. 11. 2013

Vložil HK (bez ověření), 30. Říjen 2013 - 13:46 ::

V úterý 5. listopadu 2013 od 10.00 se v Praze koná konzultační den MMR ČR k bytové problematice. Myslím, že by se mohlo jednat o dobrý (a hlavně oficiální) zdroj informací, např. i v souvislosti s NOZ. Bližší údaje o programu a místě konání najdete zde:

http://www.mmr.cz/…PROBLEMATICE

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Vložil HK (bez ověření), 4. Listopad 2013 - 22:17

Za co minus?! Že snad moje komentáře nemají žádný obsah? Však je taky píšu jen proto, aby informace pro případné zájemce o účast nezapadla v diskusi a udržela se zobrazená na hlavní stránce.

Vložil Pavel, 4. Listopad 2013 - 1:29

Já tam nepůjdu, jsem mimo Prahu.

Ale moc si od toho neslibujte.

Mj. to slouží jako prezentace o činnosti MMR a tak se na začátku bude mluvit o dotacích. Pro většinu přítomných nepoužitelných.

Potom je nájemní bydlení. To se budou dotazovat majitelé domů a nájemníci. Také z toho skoro nic nepoužijete. Je mi divné, že tam není JUDr. Darebný, ten tuto problematiku ovládá.

No a na konci bude pár minut na SVJ.

Ale vůbec Vás neodrazuji. Můžete např. položit otázku, čím se budou řídit stávající SVJ po 1.1.2014. Vím, co Vám odpoví, ale zkuste to, opište názor pana lake a pošlete ho dopředu emailem. A kopii jim dejte před začátkem. Pak nás informujte.

Hezký den!

Pavel

Vložil Jar (bez ověření), 4. Listopad 2013 - 1:42

OK,

no půl dne obětovat na to, že se dovím, co říkají všichni se mi moc nechce, pokud půjdu, budu se dožadovat nikoli výkladu ale argumentace s odkazem na znění zákona.

Pan Lake už asi spí a určitě nepůjde.., aby mě podpořil:-)

Jarmila

Vložil jar (bez ověření), 3. Listopad 2013 - 12:49

Má někdo z diskutujících v úmyslu se zúčastnit? Jar

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".