Technickým zhodnocením se pro účely tohoto zákona rozumí vždy výdaje
na dokončené nástavby, přístavby a stavební úpravy, [32] rekonstrukce a
modernizace majetku, pokud převýšily u jednotlivého majetku v úhrnu ve
zdaňovacím období 1995 částku 10 000 Kč a počínaje zdaňovacím
obdobím 1996 částku 20 000 Kč a počínaje zdaňovacím obdobím
1998 částku 40 000 Kč. Technickým zhodnocením jsou i uvedené výdaje
nepřesahující stanovené částky, které poplatník na základě svého
rozhodnutí neuplatní jako výdaj (náklad) podle §24 odst.
2 písm. zb).
pro účely zákona o dani z příjmů – 586/1992 Sb., §
33 (1)
Ale ale, kdo takovou hloupost vymyslel, že SVJ nemusí podle zákona
vyhotovit zápis ze schůze Společenství vlastníků? A proč jste takovou
hloupost schválili ve stanovách? Přečtěte si § 254 NOZ!
Poslední komentáře