Vložil nebytovka, 22. Únor 2011 - 8:35

VE SMLOUVE JE NAPSANE JEN TOHLE (co se tyce uprav)

článek IV. Stav pronajímaných prostorů Nájemce prohlašuje, že stav pronajímaných prostoru je mu znám a v tomto stavu je od pronajímatele přebírá.

članekV. Investice a vnitřní úpravy Náklady na běžnou údržbu a opravy si hradí nájemce. Provádět stavební úpravy většího rozsahu, na něžje třeba stavební povolení nebo ,,ohlášení stavebnímu úřadu", je nájemce oprávněn provádět pouze po písemném souhlasu pronajímatele a při dodržení povinností dle stavebního zákona a předpisů souvisejících, v platných zněních.

Nájemce je oprávněn vlastními technickými prostředky přiměřeně zabezpečit ochranu svého majetku v pronajatých prostorech.

článek VI. Základnípráva a povinnosti smluvních stran Veškerá práva a povinnosti vyplývající z nájemniho vztahu se řídí touto smlouvou zákonem č. 116/1990Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve zněni pozdějších předpisů, a dalšími zvláštními právními předpisy. Nájemce se zavazuje dodržovat v pronajatých prostorech příslušné bezpečnosfi, hygienické a požárnimi předpisy a řídit se i dalšími zvláštními právními předpisy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.