Vložil JV (bez ověření), 4. Leden 2011 - 14:27

Pane lake,

možná jsem mimo a se mnou všichni moji spoluobyvatelé. Já to nepopírám, já se prostě ptám na to, co nevím, co nechápu, to snad není důvod k tomu, abyste používal tento „tón“ (ale to není podstatné).

  • Budete se divit, ale banka si nepřeje, abychom jim úvěr spláceli přímo na jejich účet individuálně, dokonce s námi zcela přestala komunikovat. Navíc je na úvěr vyřízena i dotace Panel (což jsem neuvedl, omlouvám se), takže pouhé splácení nestačí. Pokud tedy přestane platit BD, banka bude chtít celou částku po jednotlivcích, což pro řadu z nich není přijatelné, neboť tuto částku na kontě nemají. A to je gro celé věci.
  • Ano vím, že za normálních okolností by se podala žaloba k soudu za neplacení (pominu zkušenosti se soudy uvedené i na tomto portále), ale jde mi o to, zda BD nemůže vůbec napsanou platnost převodních smluv tj. vůbec vznik SVJ, když si zvolíme nového správce a tím de facto porušíme ustanovení ze smluv, jak nám bylo sděleno. Aby nám pak soud nesdělil, že BD ani na náš účet nic platit nemuselo.

Já sám bych do sporů s BD (kvůli změně správce) šel, otázky, které pokládám však pokládají lidé mě a já zjišťuji, kde se dá.

JV

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.