Vložil Konevova_UL, 19. Srpen 2010 - 20:27

Pokusím se s Vámi polemizovat, o tom, že by neměl mít majitel nemovitosti přístup do pronajatých prostor (vstup bez doprovodu společnosti dodávající teplo).

Jednak součástí smlouvy o dodávce tepla a TV je bod ve kterém se kupující zavazuje chránít před poškozením nebo neoprávněnou manipulací měřící a jiná technologická zařízení prodávajícího a dále pak se v prostoru VS nachází hlavní přípojka pitné vody, která je v našem majetku a je stále ohřívána teplým vzduchem, který je ohříván z špatně zaizolované technologie VS.

Pominu-li, v minulosti, chybné vyúčtování spotřeb TV a chybu obsluhy VS, která měla za následek vytopení 3 bytů topnou vodou, chci mít nad svým majetkem kontrolu, nehledě na možnost kontroly technologie (úniky TV z netěsného zásobníku, měřidla bez metrologického ověření apod.).

„Čím vyšší nájemné v daném případě, tím vyšší jednotková cena = Kč/GJ.“ Dle cenového ujednání ERU, (viz. odkaz níže od uživatelky Jana1) smí být nájemné započteno do celkové ceny tepla max. do výse 55Kč/GJ (jedná se o VS).

Dodavatel byl oslovenen emailem i dop. dopisem, bohužel od zaslání dopisu uplynulo více než 40dní, ale odpovědi se nám nedostalo. V souvislosti s touto skutečností bych se rád zeptal (omlouvám se za téma off topic), zda-li se na subjekt dodávající teplo vztahuje zákon o svobodném přístupu k informacím 106/1999 Sb (odpověď do 30 dnů) ?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.