Vložil Ano (bez ověření), 2. Březen 2009 - 0:05

Paní Romano Forchová,

nevím co Vás vede k výroku: „Podle odpovědí tady to vypadá, že zde pár podobných kverulantů sedí a číhá, aby mohli na cokoli zareagovat, i když věci, stejně jako tazatel, vůbec nerozumí.“

Na slušný dotaz, který rozhodně nevypadá jako blábol, dostal tazatel 2 slušné odpovědi. Odpovídají zde přepokládají, že tazatel se ptá na problém, který ho zajímá a snaží se mu pomoci, pokud znají odpověď.

Minimálně jeden odpovídající (pan Matějka) něco o SVJ ví. V každém případě mnohem více než Vy. Usuzuji tak mj. podle stavu, že jako předsedkyně představenstva původního vlastníka jste ani za 4 roky nedokázala SVJ zapsat do rejstříku.

O skutečnosti, že s Vaší „kvalifikovaností“ (jejíž nedostatek jste jasnozřivě objevila u zdejších respondentů) to až tak horké nebude, prokazatelně svědčí i to, že Vaše bytové družstvo ještě nikdy neuložilo účetní závěrku do Sbírky listin, i když jako – podle svého mínění kvalifikovaná – osoba sedíte v představenstvu již od roku 1997. Tušíte vůbec čemu se vystavujete? Asi ne.

Možná by jste se mohla nadále věnovat podepisování všelijakých petic či pozorování ptáků a neplivat oheň na tomto portálu, kde jsou podle Vašeho názoru stejně jen kverulanti, ničemu nerozumící. Víte vůbec co znamená výraz „kverulant“?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.