Vložil radka2222 (bez ověření), 2. Říjen 2023 - 18:04

vy pořád dokola opakujete stejné nesmysly. ti manželé jsou nesvéprávní, že si nějakým joudou nechají zakázat návštěvy? proč se s ním vy vůbec snažíte mluvit? co po něm chcete? jaké zkušenosti mají s pánem obyvatelé obce je přece úplně jedno. každému, kdo na váš dotaz reaguje, papouškujete stále to samé, i když vám stokrát bylo odpovězeno, že bez prohlášení se nehnete dál.

dnes byl úřední den, jak se prosím snažíte zjistit správce? tím, že tu stále opakujete jak je pán zlý? byla jste na katastru, kde „najdete“ prohlášení, kde bude uveden správce a další důležité informace? vy musíte vědět pravidla užívání společných prostor – PROHLÁŠENÍ. vy musíte zjistit, kdo je správce – PROHLÁŠENÍ. vy musíte zjistit, zda nejsou nějaká pravidla/omezení apod. užívání pozemku (pokud teda patří k domu, což zjistíte hádejte kde???) – PROHLÁŠENÍ.

mě stále udivuje, že je někdo ochoten dát našetřené miliony, nebo se upsat bance na desítky let při koupi nemovitosti, a nezjistí si ani základní věci o nemovitosti. a pak se diví.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.