Vložil Justitianus, 16. Září 2023 - 13:06

Ano, Neugebauere, jsou to všechno lži právních analfabetů, stejných jako jste Vy.

Vaše nesmysly jsem už vyvrátil o dva dříve v jiné diskusi, v příspěvku Mlžení Tomáše Neugebauera (vložil Justitianus, 4. Duben 2021 – 4:58).

Přečtěte si to znovu a pozorně. Vysvětlil jsem tam, že SVJ má obecnou prevenční povinnost (což nepodléhá žádné pokutaci !) a plní povinnosti správce podle § 20 zákona o požární ochraně. Stále jste to nepochopil ?

Od dubna 2021 se vůbec nic nezměnilo. Nejste schopen zpochybnit znění zákona o požární ochraně. Nejste schopen prokázat, že by Vaše lži měly oporu v jiném právním předpisu. Nejste schopen prokázat, že by SVJ užívalo všechny společné prostory cizího domu k provozování nějaké své činnosti. A jaká že záhadná činnost by to vlastně měla být, Neugebauere ??? Jak přesně každé SVJ ty cizí prostory užívá ? Zabírá je snad, skladuje tam něco ? K jaké záhadné činnosti SVJ ty prostory užívá ? Umíte ji označit? Kdo povolil SVJ, aby k provozování svých činností zabralo nějaké prostory v cizím domě? Kolik za to SVJ platí a komu ? Buďte konkrétní. Prokažte to.

Musel byste navíc prokázat, že SVJ užívá ten určitý prostor výlučně. Tedy že neexistuje žádná další osoba právnická či podnikající fyzická, která ten prostor také užívá zároveň se SVJ. Což tak všichni ti řemesníci, opraváři, úklidová firma a smluvní správce ? Ti všichni se občas v domě pohybují. Tedy tvrdíte, že také užívají cizí prostory k provozování svých činností ? Když tvrdíte, že SVJ, pak tedy i oni, že ? Pak ovšem, Neugebauere, platí § 2 odst. 2 zákona o požární ochraně:

„Provozuje-li činnost v prostorách více právnických osob nebo podnikajících fyzických osob, plní povinnosti na úseku požární ochrany na místech, která užívají společně, vlastník těchto prostor, není-li smlouvou mezi nimi sjednáno jinak.“


Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.