Vložil Loki (bez ověření), 19. Září 2022 - 22:14

„…Vyúčtování služeb Vám vůbec nebylo DORUČENO, tedy ještě ani nezačala…“

Páneček tady plácá NESMYLSLY. Právo určuje nikoli zákon ale SOUDCE! Nakecat si k tomu může páneček co chce. Je vidět že u soudu NIKDY NEBYL za účelem neprohrát se sviněmi v SVJ výboru, které předkládají vyúčtování k úhradě!

Já u soudu byl (a jsem stále … čekám na NS).

Soudci (a nejsou to jen shnilá jablka) samozřejmě posuzují řádnost listiny vyúčtování NE TÉ kterou příjemce dostal a je jedno zda ve lhůtě zákonné nebo až dlouho po ní nebo dokonce vůbec (tedy toho, o kterém páneček tvrdí, že nebylo DORUČENO) ale toho, které žalobce jako poslední DORUČÍ DO SPISU!

Že nebyl dodržen zákonný předpis – NO A CO? Soudce je tu od toho aby vyložil co zákonný postup je a co ne. Ne páneček (Justicián alias Lake ale i jiní zdejší vykladači práva).


„…Z tohoto právního stavu je soud povinen vycházet…“

Neradím nikomu, aby věřil tomuto ŽVÁSTU! Soud vychází z toho, že řízení má být ukončeno do 1-hodiny včetně toho, že nahlas přečte všechny bláboly ze spisu. A pokud se tak nestane – JE SOUDCE NASRANEJ! jednak vůbec nerozumí tomu co mu advokát žalobce předkládá a jednak má žalovaného lůzu, která ho jen otravuje.

Kdo nevěří – DOPORUČUJI VLASTNÍ ZKUŠENOST u soudu. Já ji mám, to mi věřte.


tak zase někdy… Loki

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.