Vložil Justitianus, 5. Prosinec 2020 - 13:33

Pane s pitomým nickem „Službami jsou zejména … (bez ověření)“,

Vy si nejprve přečtěte co jsem napsal! Teprve pak byste mohl reagovat. Nejste-li schopen porozumět jednoduchému textu v češtině, nechte si to od někoho přečíst a vysvětlit.

Nepsal jsem zde nic o tom jaké služby jsou příkladmo vyjmenovány v zákoně č. 67/2013 Sb. o službách. To víme. To si v zákoně může přečíst každý blb, i Vy. Napsal jsem pouze to, že žádná z tam vyjmenovaných služeb není povinná pro nikoho. Jde pouze o obecné příklady. Napsal jsem to přece jasně: „[Z]ákon o službách žádné služby povině nepředepisuje, ani žádnou službu ze seznamu služeb nevylučuje.“. Je to česky. Jedno souvětí. Porozuměl jste?

Napsal jste závěrečnou větu: „Některé činnosti jsou ze služeb vyloučeny jiným předpisem.“ Jistěže, to už jsem Vám přece vysvětlil. Takže jste pochopil, že naturální mzda není poskytováním služby spojené s užíváním bytů ale řídí se zákoníkem práce. Že zajišťování správy domu není službou spojenou s užíváním bytů, nýbrž řídí se zákonem č. 89/2012 Sb., část o bytovém spoluvlastnictví.

Prosím: příště až mne budete oslovovat, reagujte na to, co jsem skutečně napsal. Nikoliv na to, co máte jen ve vlastní zmatené hlavě.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.