Vložil petr d (bez ověření), 3. Červen 2020 - 10:00

Ok, vy nepište nesmysly. Pytel 20 kg odpadu z kontejneru tažený po lině ho rozdrápe. Olámané rohy omítky a fleky ve výtahu. Poškozené lino před bytem směrem k výtahu v hodnotě 1500 Kč/ m2. Vše je prokazatelně zdokumenotváno (tahání odpadu do bytu i poškození) jak fotkami tak videem.

Nebudeme prosím řešit podrobnost a diskuse nad tím co je a co není odpad

  • jak by se měl či neměl transportovat, to není předmětem tohoto dotazu.
Trošku se snažíte tuto diskusi sabotovat směrem k nepodstatným detialům a zlehčovat situaci.

Rozsudkem je jasně dáno, že vlastník porušuje NOZ a sám to i u soudu přiznal. Nějak mně nenapdá, jaký další papír bychom měli získat? Posudek hygieny že ten či onen kus je odpad a ten či onen kus není odpad. Stupeň zápachu v 11 hodin dopoledne pak ve 12 a takto po hodinách třeba týden nonstop?

Myslím, že písemné svěděctví všech spoluvlastníků, protokoly HZS a policie jsou dostačující pro soud, aby rozhodl jestli bude postačovat, aby vlastník do bytu vozil odpad na rudlu a pokud možno ho nějak zbavil těch nejsmrdutějších fragmentů, nebo zvolil nějaký přísnější verdikt.

Proto znovu opakuji (stejně tak jak jako v jiných odpovědích v této diskusi), ten kdo soustavně porušuje NOZ není společenství ani ostatní spoluvlastníci. Chápu, že dokazování bude na naší straně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.