Vložil § (bez ověření), 3. Červen 2020 - 9:24

„V bytě je shromžďován běžný komunální odpad. Jeho taháním do bytu vzniká i znečištění a poškození společných prostor.“

Nepište nesmysly. Nošením běžného komunálního odpadu nemůže dojít ke znečištění ani poškozování společných prostor. Běžně nosím desítky let běžný (i méně běžný) komunální odpad přes společné prostory. Tahal jste kačera? Nebo autíčko?

Vy ale píšete o tahání. To by naznačovalo, že se jedná o věci těžké, které není možné nést. Taková věc ovšem zajisté napatří pod běžný komunální odpad, jak uvádíte. Běžný komunální odpad, i kdyby byl tahán, společné prostory nepoškodí. A řešení je zcela jiné než nucený prodej bytu: Pokud věc nelze nést, použije se vhodné vybavení (rudl, kolečko, zdejší diskutéři nebo odborný prodavač Vám rádi poradí) a nebo se využije služeb odborné firmy zabývající se stěhováním břemen. Nabídněte svému sousedovi pomoc.

Neuvedl jste (ani na dotaz), že by snad věci (Vámi označené jako běžný komunální odpad) v bytě zapáchaly nebo jinak obtěžovaly. Je tedy třeba vycházet z toho, že věci v bytě nezapáchají ani neobtěžují. Neuvedl jste (ani na dotaz), že by snad věci v bytě (Vámi označené jako běžný komunální odpad) představovaly požární nebo jiné nebezpečí. Je tedy třeba vycházet z toho, že věci v bytě požární ani žádné jiné nebezpečí nepředstavují.

Neuvedl jste (ani na dotaz), co bylo předmětem exekuce. To stále nevíme.

Nemohu se zbavit dojmu, že stále v podstatných věcech mlžíte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.