Vložil Invalidní důchodce (bez ověření), 6. Únor 2020 - 1:01

Limit obsahují stanovy je 50.000 bez DPH. Já byl samozřejmě proti (tedy vůbec proti takovým debilním stanovám), ale většina je většina, že. Určuje směr záhuby, držením se kormidla.

Ano předseda o tom může rozhodnout sám. Je to najatý předseda. Parafrázuji: když přišel, řekl tady mně máte. Jestli chcete abych Vám vládnul, tady máte moje stanovy. Ty přijmete a já Vám slibuji zjednání řádu a „zatočím“ s Vašimi dlužníky.

S dlužníky „točí“ již 3-tím rokem a celkový dluh SVJ je vyšší a počet se ustálil na stejném, jako než když přišel.

Vlastníkem jsem už léta, dlouho před příchodem našeho zlatokopa. Rada: se odstěhovat… hm to je poněkud hraběcí rada. Měli li bych 5-mega, o 10-let méně a zdravý nohy, asi bych to udělal a požádal bych o adresu Vašeho domu, kde bych se pokusil někoho přeplatit. měli li bych 10-mega možná by za to byl ten rodinej dům. Takhle musím hledat řešení v rámci mých možností.

Nevím zda už mám brát Vaše řeči o mudrování nad povahou nákladu na různé požitky osob spokojených s prací výkonného orgána za dehonestační, nebo se mi stále ještě snažíte radit relevantně a věcně. Věřím ještě, že se snažíte pomoci: takže pokud jde o to zajistit pro SVJ soulad se zákonem o ochraně osobních údajů … tedy mi prosím upřesněte co tím souladem míníte. Uveďte §§ do nějakého toho zák. kde pochopím i rozumem průměrného důchodce, že je zde povinnost a že nutno je ji zajistit. Jistě tam bude zhruba popsáno jak ta povinnost vypadá, zda je hořká či slaná či kolik bude účet od hostinského, pokud bude porušena.

Uvést alespoň odhad jak by měl být náklad rozúčtován by podle mne neměl být problém. Dokážete to bez odkazů na „mudrování“?

No tak jsme si popovídali, a já jdu čumět z okna. Zřejmě se nechám dále okrádat, protože revoluční radu jak posoudit co je a co není oprávněný náklad na správu domu a není li to „něco“ nákladem na správu domu jakou strategii zákopový války zvolit, jsem tu zatím nenašel.

díky

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.