Vložil JaVa, 1. Říjen 2017 - 17:26

Prosím pište s diakritikou!

Děkuji za doplnění informací.Pokud, by byly všechny vypsány, již ve Vašem úvodním dotazu,ušetřilo by se tím spousta času a Vy by jste se určitě dočkala, zcela jiných odpovědí.

1)Píšete,že dopis s výpovědí(ukon­čením)příkazní smlouvy jste odeslala dne 21.9.2017(22.9­.2017 uloženo) tzn.,že 3 měsíční výpovědní lhůta,stejně začíná nabíhat až prvním kalendářním dnem, následujícího měsíce, tj. dnem 1.10.2017.

2)Okamžikem přijetí funkce předsedy SVJ, se nestáváte pouze reprezentantem SVJ,ale hlavně jeho statutárním(vý­konným) orgánem,který je povinen konat s péčí řádného hospodáře (§159, z.č.89/2012 Sb.,)!

3)I přes 100% účast členů vašeho SVJ na shromáždění,je důležité,co je o způsobu ukončení příkazní smlouvy, uvedeno v zápise ze schůze!

4)Možná, jste to ani nemusela řešit přes Poštu.Stačilo si pořídit úředně ověřenou kopii, Vámi zmiňované výpovědi a obojí předat za přítomnosti svědka, přímo vašemu stávajícímu správci parafovat=potvrdit přijetí.Originál, by jste dala „správci“ a kopii si ponechala.

JaVa

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.