Úprava společných prostor a vybudování WC

Vložil JGO, 18. Duben 2017 - 9:13 ::

Dobrý den, V přízemí každého vchodu našeho domu se nachází kočárkárna a chodba, která zasahuje až do prostoru původních poštovních schránek, které jsou nyní už bez využití (nové schránky jsou jinde). V jednom vchodě je z kočárkárny vytvořena provizorní kancelář výboru SVJ (máme 10vchodů po 20bytech, čili 200bytů). Prostor u schránek je slepý, nikam dál nevede a rádi bychom ho „přidali“ k prostoru kočárkárny (probourat společnou zeď a na chodbě zazdít vchod ke schránkám). Navíc, protože je kočárkárna pod garsonkami, nabízí se dovybavení nového prostoru WC a umyvadlem(stoupačka tam je). Jak kočárkárna, tak ta chodba a prostor u schránek jsou společnými prostory všech vlastníků. Podle mého názoru se podíl jednotlivých vlastníků na společných prostorech nezmění, změní se jen lehce dispozice na patře.

Můj dotaz č. 1 zní: Potřebujeme na tuto úpravu souhlas 100% vlastníků? A dotaz č.2: Jedná se v tomto případě o změnu účelu využití prostor?(v nově vzniklém-rozšířeném prostoru bude i nadále kancelář výboru SVJ) Díky. JGO

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.