Vložil HajdyHou (bez ověření), 16. Září 2016 - 23:07

Sorry TN, ale vyvedu Vás z omylu a všechny ostatní.

Jednání probíhá tak, že mu nejprve pošlete svoje vyúčtování. On o něm prohlásí rezolutně, že je na tuty vadné a že máte pravdu a že se musíte ROZHODNOUT jít „do toho“. Tyto obecné pindy na polovině jedné A4, Vám ale sdělí až poté, co na jeho účtě přistane 700Kč.

Obsah jeho „dobrozdání“ (které ale nemá ani cenu toho papíru) Vás „natěší“ (metodou MLM) a tak si s ním domluvíte pokec. Vámi jmenovaný právník, je důchodce – nevím kolik mu je dnes, ale před lety kdy jsem ho navštívil již vypadal sešle (k soudu za něj chodí ten znalec Fiala). Bydlí v Praze-Počernicích (adresu nemusím vyhrabávat – je vidět v tom rozsudku).

Při jednání s ním si připadáte jako blb, nechá Vás vymluvit. Když konečně stichnete a čekal byste co Vám navrhne nebo sdělí nějaký návrh, dozvíte se že jediným návrhem je že Vás bude zastupovat, že mu budete platit palmáre a že mu poskytnete plnou moc na všechno možný i nemožný. …a že hlavní slovo bude mít znalec Fiala a že také ten, bude chodit k soudu.

Já osobně jsem s ním strávil rok, kdy mne krmil kecama na co vše musí čekat a co furt chybí. Oceňuji pouze, že mne ta jeho pomoc stála mimo těch úvodních zahřívacích 700Kč ještě dalších 1300 na různých příslušenstvích (já nejsem z Prahy). Nakonec vše co bylo, skončilo jako plichta.


Nakonec podívejte se na ty rosudky JUDr Karlíka, co má na svých stránkách. Rozsudky jsou ex-lege veřejné. Můžete si podle zákona 106/99 vyžádat, který Vás jen napadne (samozřejmě vydané na území ČR) a můžete ho pak klidně „inhalovat“. Ne tak u JUDr Karlíka – nechal tam pouze první stránku a vymazal veškerou identifikaci aby se nedalo posoudit co vlastně vyhrál a proč. UVĚDOMTE SI, že nevíte jak skutečně vypadalo jím napadené vyúčtování. Třeba moje vyúčtování bylo donedávna takové, jaké produkuje SW-Windomy. Je tedy otázka co a jak by znalec Fiala vymyslel. Já tu argumentaci neznám.

Navrhuji: najděte nejprve nějaký judikát s panem JUDrem podporovaný panem Znalcem. Já ho hledal bezvýsledně. Nu, ale třeba mám ruce volšový. Co já vím.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.