Vložil HajdyHou (bez ověření), 5. Září 2016 - 17:05

„…pokud tak neucini bude …“

Bu Bu Bu, vůbec nevíte co tu mluvíte. A to si čtete na PortalSVJ již půl roku.

„..Chtel bych se zeptat zda … zahrnuje povinne predlozeni dokladů …“

Číst umíte. Ano zahrnuje to veškeré podklady nutné pro assembling vyúčtování dle zák.67/2013 tj. především však vyúčtování SLUŽEB DLE §3/2. A případně dalších ujednaných služeb dle §3/1. Takže pro posouzení §3/1 musíte mít ty smlouvy. Pokud je nemáte, neexistují. Pro posouzení §3/2 musíte logicky obdržet faktury, smlouvy o dodávce vody …ale již pochybuji, že KOMPLETNÍ účetnictví – ostatně z Vašeho příspěvku neplyne, že by jste vůbec věděl, co se pod tím pojmem skrývá. Pokud chcete „něco kontrolovat“ – začněte na klaiex.cz pí.K. Ale to Vám pro „kontrolu“ účetníctví pro rok 2015 již nepomůže.

Jinak si zde zkuste chvíli počíst, dotazy stejného rázu zde již padly mnohokrát, ale zde uslyšíte pouhý informační šum. Nejprve si raději počtěte, abyste zjistil co vlastně chcete a pak obejděte několik právníků v okolí aby jste usoudil, zda vůbec jsou schopni svým právnickým rozummem Vám pomáhat (jinak jim slouží jen ke generaci palmáre a holení hejlů)

„…Spravce predlozil pouze nektere torza dokladu…“

Pokud fakt chcete něco řešit, tak se nebojte a předložte nm sem to, co nazýváte „torza dokladů“ – třeba to nebudou taková torza jak si zatím myslíte. Pokud je zde nepředložíte, relevantnější radu dostanete JEN TĚŽKO, snad jen nějaké obecné tlachání nebo odkazy „obraťte se na shromáždění“, nebo jiné trotloviny.

„…zda je nekde publikovan komplexni podrobny seznam …“

čtěte VyhláškU č. 504/2002 Sb.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.