Vložil zdeseny clen SVJ, 21. Březen 2016 - 16:43

Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů ve Vašem uplatňování podobně formalistických argumentací.

Ten judikát ústavního soudu zmiňuji, neboť v něm seznal ústavní soud mnoho nedostatků v právní normě, nicméně zkonstatoval, že toto nemá intenzitu porušení ústavy. Ťoť vše. Vy ovšem zastáváte názor, že jak některé části ZoVB, tak zejména NOZ je v části upravující bytové spoluvlastnictví a ve svých přechodných ustanoveních protiústavní.

Tyto teze podporujete obsáhlými argumentacemi, které jsou čistě formalisticky vzato podložené, nicméně jdou proti úmyslu zákonodárce a podle mého názoru nemají šanci.

Byl jste vůbec někdy před soudem?

Doplňuji o několik odkazů k přečtení.

Vaše polemika s jedním rozsudkem zahrnující i polemiku na téma uplatnění NOZu. http://www.portalsvj.cz/…echodu-dluhu

Reakce na tuto polemiku. https://obczan.cz/…5/pododdil-4?…

Z této reakce na webu s nikoliv anonymními správci, ale s redakční radou https://www.obczan.cz/…edakcni-rada pak dále cituji

Přečetl jsem si Váš rozbor příslušného judikátu a nevycházím z údivu. Ostatně jako mnohdy, při čtení Vašich komentářů na portále svj. Dosud jsem nereagoval, leč nyní již mi to nedalo, neboť Vaše komentáře jsou nejen zavádějící, ale i nebezpečné, když jsou psány bez znalosti věci a pokud se jimi někdo řídí, může splakat nad výdělkem.

A opakuji svůj dotaz. Byl jste vůbec někdy před soudem?

Můžete doplnit nějaký rozsudek, který by byl výsledkem sporu, kde jste zastupoval někoho a Vaše argumentace byla Vámi použita?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.