Vložil Jaruška (bez ověření), 25. Únor 2016 - 0:02

Arveno, kdo myslíte, že navrhl NOZ a kdo Nařízení 366? Kdo myslíte, že se časem stane statutárním ogránem mnoha SVJ? Bude to „profesiolál“ s titulem JUDr. nebo Mgr. z právnické fakulty… Víte kolik jich tam neleze? Co by dělai pořád, je potřeba škubat tam, kde něco je a kde je nejen kumulace majetku, ale i blbosti… Je to vina každého vastníka.

U nás máme ve Stanovách doslova „výbor může utratit 1000Kč na BJ na“ doslova „jednu akci“, u nás jde o 100 000Kč , na „jednu akci“. Rozpočet a plán nemáme.

Ve vašem i mém případdě je jediná možnost: žaloba.

Nevidím jinou cestu, ale páni soudci přece nebudou hájit lid proti úmyslům svých kolegů ze studií…

Lidé jou líní si přečíst pár vět a říct buď , že jim nerozumí nebo se jim nelíbí, padnou na prdel, jakmile se jim řekne, žr stanovy sepsal právník, jo a ten tomu přece rozumí.

I nám psal stanovy právník… Ptám se, jak si předtsavuje, že pět let platím zálohu na správu společných částí domu podle SVP a po pěti letech se do stanov napíše, že to bude a je jinak, a že společné části ve výhradním užívání, což je několik tisíc metrů 2 teras.balkonů a lodžiií si každý, kdo je užívá, udržuje na své náklady. Ptám se Mgra, jak to jde dohromady s naším Prohlášením vlastníka budovy, tak čekám, ale dlouho čekat nemohu, lhůta by vypršela, jsou to šmejdi, Arveno, jinak se to nazvat nedá, pracujou pomalu ale cíleně s lidskou pasivitou, leností a hloupostí, jako šmejdi v jiných oborech. Tak si to přeberte, co s tím uděláte…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.