Vložil Korky0202, 25. Říjen 2015 - 9:14

Pane lake,

nepohybujeme se v trestní oblasti, abych já musel prokazovat nějaké povinnosti. Zde se diskutuje v rámci soukromoprávních vztahů, tudíž prokazovat to, že je něco pravda má ten, který daného výroku užil a vyvracet oponenty.

Takže jste použil negující výrok jako například použije, žalující strana při tvrzení, že někdo neplatil, i když platit měl.

Uvědomte si, kdo jsou členové SVJ, jedná se o stejnou množinu vlastníků. Neuvedl jste citaci z 274/2001, která umožňuje vlastníkům na rozdíl od vlastník být odběrateli.

Tvrzení jsem prokázal citací z uvedeného zákona. Nebo můžou třeba používat dešťovou vodu, že? A splaškovou vodu budou pouštět do sousedního paneláku do sklepa.

To není o tom, že vlastníci rozhodnou, že jim SVJ má poskytovat službu, je to o tom, jakou technologii využijí. Pokud se rozhodnou, že chtějí centrální dodávku SV a odvod odpadů, či je tato technologie již v domě při vzniku SVJ (například prodejem městských bytů), zákon definuje odběratele této služby pro daný bytový dům, kde SVJ vzniklo.

Nebuďte směšný, vždyť i ta správa domu, která je předmětem činnosti je služba!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.