Vložil Petr, 29. Září 2015 - 9:59

O reklamaci vyúčtování je zde mnoho vláken. Např:

http://www.portalsvj.cz/…vyuctovani-5

http://www.portalsvj.cz/…ovani-sluzeb

http://www.portalsvj.cz/…podstatnenou

http://www.portalsvj.cz/…nim-prikladu

„v 7.2014 mi tehdejší správce odečetl z mnou zaslaných peněz dle předepsaných záloh přeplatek (z roku 2013 ve výši 9000,–kč) a tím vznikl za vyúčtování z 7.2014 nedoplatek ve výši 7800,–kč, který jsem ihned zaplatila a později když jsem na chybu upozornila mi bylo telefonicky jen řečeno, že se vše srovná v dalším vyúčtování … nedoplatek 2014 nyní 3800,–kč. Přeplatek i když jen o 600 kč, s přihlédnutím k výše uvedenému odečtenému přeplatku 9000,–kč, nechci hradit umělý nedoplatek ve výši 3800,–kč“

Myslím, že nejste v důkazní nouzi. Chybu jste reklamovala včas a předpokládejme, že to máte doloženo. Takže nedošlo k promlčení. a)ve stanovách máte jistě uvedeno, o čem se bavíte s výborem a o čem se správcem. b)není od věci znát smlouvu se správcem.

Možná že případným splacením požadované částky, zvané dluh ve vyúčtování, byste dluh vlastně uznala. To jen připomínám a lepší je, když bude výbor (správce) dokazovat, že máte dluh, než když byste požadované za rok 2014 uhradila a potom měla povinnost dokazovat dluh SVJ 2013 vůči vám.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.