Vložil lake, 22. Srpen 2015 - 13:43
Pro místní blbečky:
Vyhláška č. 372/2001 Sb, neobsahovala nikdy žádný algoritmus a neobsahuje jej ani dnes, a nebude jej zřejmě obsahovat ani po 1.1.2016. Nikdo nebyl schopen zde uvést takovýto algoritmus. Takže nikdo nevyvrátil mé tvrzení, že nic takového neexistovalo a neexistuje.

Pane Pube, Vy jste nikdy žádné rozúčtování z náměrů indikátorů nesestavil. Vím to: To byste totiž věděl, že jen podle vyhlášky to prostě nejde.

Chcete-li, dělejte ze sebe blba dál, bránit Vám nemohu. Já – na rozdíl od Vás – vím o čem píšu.

Pletete si navzájem nesouvisející věci: Běžně se rozúčtují náklady na vytápění, ale to přece neznamená, že existuje jednoznačný a určitý zákonem stanovený algoritmus pro takové rozúčtování. Také je směšné když se pokoušíte nějak spojovat údajnou neexistenci judikátů o rozúčtování s údajnou existencí nějakého neznámého algoritmu v celostátně platném právním předpisu.

Rozúčtuje se, samozřejmě. Ale nějakými mnoha způsoby. Každé SVJ a každý rozúčtovatel si rozúčtuje po svém, má nějaká svá vlastní pravidla, své vlastní dělení nákladů na část základní a spotřební, své vlastní koeficienty, své vlastní výpočetní metody, svou vlastní úpravu výpočtu metody při překročení přípustných rozdílů. Vy toto nevíte? Mohu se tedy zeptat, co vlastně víte?

Ta různost postupů a metod je nejspíše výsledkem toho, že žádný jednotný algoritmus v žádném celostátně platném předpisu není uveden. Víme?

Ale když jste tuto jednoduchou pravdu nepochopil ani napotřetí, nepochopíte ji asi nikdy. Mějte se pěkně.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.