Vložil Jaromír Kreml, 1. Květen 2015 - 10:15

Díky pane lake za odpověď.

Pro mé úvahy o případné reklamaci je důležité Vaše sdělení, že při kontrolním výpočtu „nesmí být překročen ani jeden z nich“. Tuto zásadu jsem doposud neznal, díky za ni ! Pro moje ujištění se – a pro mé správné rozhodnutí zda vyúčtování reklamovat (i když Vámi sdělený princip je mi jasný) -, se přece jenom ještě jednou zeptám:

Za prvé: Čím nebo kým je dána Vámi uvedená zásada či princip, že „nesmí být překročen ani jeden z nich“ ?? Ve zmíněné „Vyhlášce“ jsem nikde tento princip nenašel ?!

A za druhé: Jak už jsem uvedl v mém příkladu – při kontrolním výpočtu za použití údaje 0,3 GJ/m3 teplé vody dojde ke snížení spotřeby GJ zhruba o 50 GJ, ale při použití údaje 0,17 GJ/m2 PP – je však spotřeba GJ na TUV dokonce vyšší než ta, která nám byla fakturována.

Nemůže dodavatel argumentovat tím, že jím uvedená výše spotřeby GJ na ohřev TUV je v pořádku, protože nedosahuje ani spotřeby dle údaje 0,17 GJ/m2 ??!!!

Na základě Vámi sděleného principu by takto argumentovat neměl !!!, ale protože se mě mnohdy jeví, že „u nás je všechno možné“, tak proto se ptám ještě jednou.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.