Vložil Neználek' (bez ověření), 10. Únor 2015 - 17:18
  1. slovo „mást“ není synonymem slova „nepravdivě“. Je ale velmi příbuzné se slovem „škodit“
  2. téma vlákna určil tazatel: a toho zajímá zda je položka OZNAČENÁ textem „příspěvek na správu“ totožná s položkou OZNAČENOU textem „záloha na opravy a údržbu“.
    Pokud je částka konstantní pro všechny byty, měla by existovat dohoda zmíněná v §15/1. Zda existuje nebo ne, zjistí jen tazatel. Já, vzhledem k částce, velmi pochybuji, že taková dohoda existuje, a proto se já domnívám, že jde o chybné značení v předpisu záloh tazatele (záloh dle §15/2) a že položka má být ve skutečnosti OZNAČENA „„záloha na správu“ 130 Kč“

Lake ať se samozřejmě domnívá co chce ale neměl by tazatele mást. Jaký je důvod, že je položka za 130Kč/byt OZNAČENA textem „příspěvek na správu“ si musí zjistit tazatel sám. Neví to ani Lake, ani Neználek'.

Takže já u tématu jsem. A co Lake? Odpoví tazateli co by jeho položka 130Kč mohla být zač? …nebo se bude jen otírat o mne a mimo téma – se zase bude pouze strefovat do mne a vysvětlovat co ten Neználek' zase nezná… Hm?

Neználek'

PS: kdo myslí, že Lake odpoví nebo odpověděl na to co trápí tazatele (tedy zda jsou položky totožné), ať hlasuje mínusem :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.