Vložil Anonymous, 7. Únor 2008 - 23:13

Já si to budu muset občas ty dotazy ofotit, dát na nástěnku nebo přečtu v dubnu na shromáždění ani volba prezidenta není taková fraška jako některé problémy vlastníků SVJ co píší na tomto portále… Fakta: 1)Naše SVJ dům 2 vchody 24 bytů, máme za sebou 2 roky s poměrovými indikátory tepla. Vedlejší dům ta samá plocha, bez poměrových indikátorů tepla ( družstevní) .

  1. Stejný dodavatel tepla, stejné ceny

3)Průměrné náklady podle plochy na 2+1 v našem domě za peplo a rok 2007 jsou 7 400Kč. Vedlejší dům 14 100Kč. Stejné plochy bytů, jsou zde jenom 2+1.

  1. Indikátory Tepla od Techemu si platil každý vlastník sám, nešlo to z fondu oprav, dokonce i termoregulační ventile i hlavice se neplatily z fondu oprav.
  2. Náklady jsou dávno vráceny
  3. Z letošního vyúčtování si většina vlastníků zaplatí mimořádný vklad do fondu oprav na rekonstrukci bytových balkónů 50% nákladů 3000, Kč další 3000 půjdou z FO
  4. Je jasné že než jsme najeli na indikátory tak jsem zajistil aby náš dům měl napíšu to lidově „samostatný měřák“ – odečitatelný tepla., máme zateplené boční štíty 10 polyster, zateplenou střechu, 38 sklepních okének v plastu + vchody.Vlastníci si mění na svoje náklady okna z 24 má 15.
  5. Co to je asi za vlastníky , kteří se i přez nedostatky a nespravedlnost systému poměrového měření tepla tomu brání. No jo trenýrková teplota je trenýrková teplota.

Jarek SVJ

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.