Vložil Neználek' (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 13:07

„…bylo nám sděleno, že nemá nejmenší chuť se zabírat ani nějakým účetnictvím ani námi a Ať si jdeme…“

  • takže si jděte obejít co nejvíce těch, co se jim stav nelíbí stejně jako Vám, a pokuste se celý výbor defenestrovat a začněte znova, anebo..
  • existuje i individuální cesta ale je intelektuálně a časově velmi náročná. Ti kdož nemají žaludek na denní útoky tupých primitivů (=zástupci výboru nebo správce nebo právníka od správce nebo všech najednou) po dobu i několika let ale ať se na ni nevydávají.
  • ti co se na tu cestu ale dají, budou až ji projdou moci s klidným vědomím říci, že již trochu rozumí řízení SVJ, že rozumí co jim nabízí účetnictví a jeho výstupy, že si poradí s vyžírky v podobě správní firmy a že si poradí i s anonymním hlasem spoluvlastníků kteří vzpomínají na blahé socialistické časy kdy jim cizí holubi lítali do h…
  • doporučuji nebát se a vytvářet nátlak. A to nesnesitelný! Na všechny členy výboru. Pakliže tuto práci dělat nechtějí ať tak nečiní. za cash-flow je přímo odpovědný předseda SVJ (zřejmě nikoliv právně ale je to ten kdo byl Vámi zvolen.) Z jeho reakce je zjevné že jej práce již nebaví, z jeho výsledků (tj. že „jste v mínusu“) je zjevné, že to ani mentálně ani odborně nezvládá.

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.