Vložil Lada....................... (bez ověření), 10. Srpen 2014 - 14:04

Dobrý den, jsme společenství vzniklé v r. 2009 , změny ve sbírce jsem dělala naposledy v r. 2012. Jak jste jistě zjistil, morduji se s prohlášením a protože na Vaše rady hodně dám, tak jsem vytvořila toto prohlášení – ale potřebuji znát Váš názor, jestli je to dobře. Předem děkuji.

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ , SOUHLAS S VÝKONEM FUNKCE A PODPISOVÝ VZOR ČLENA VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ, SOUHLAS SE ZÁPISEM DO REJSTŘÍKU SPOLEČENSTVÍ

Já, níže podepsaná Lada ….........., r.č. ….............. trvale bytem …............­........., tímto prohlašuji,

že jsem v souladu s §§ 152,153 a § 1205 NOZ, plně způsobilá být členem voleného orgánu a jsem plně svéprávná a bezúhonná ve smyslu jiného právního předpisu upravující živnostenské podnikání, kterým je zákon č. 455/1991 Sb,

že souhlasím se svým ustanovením do funkce předsedy výboru Společenství vlastníků ….............. , ….. a …...., se sídlem …........ , …................, PSČ …............., zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeného Krajským soudem v …............­........., oddíl S, vložka ….........., identifikační číslo : …............­.............­.... .

Dále tímto souhlasím se zápisem mé osoby do rejstříku společenství vlastníků, jakožto člena výboru společenství.

Dále pak prohlašuji, že jako člen výboru shora uvedeného společenství vlastníků jednotek, který jménem tohoto společenství jedná, budu písemné právní úkony podepisovat tak, že k názvu společenství připojím svůj podpis podle níže uvedeného podpisového vzoru.

V ............... dne .................

.............­.............­.............­............. (jméno) (úředně ověřený podpis)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.