Místnost nebo soubor místností, určené v souladu se stavebním
povolením k jiným účelům než k bydlení, pokud je rozestavěn v domě,
který je alespoň v takovém stupni rozestavěnosti, že je již navenek
uzavřen obvodovými stěnami a střešní konstrukcí.
Mohu požádat, abyste se propříště nějak identifikoval?
Na Váš dotaz je odpověď v zákoně, příp. ve stanovách. Nesvolá-li
shrom. výbor sám, svolají jej vlastníci, kteří dají dohromady 25%
hlasů – viz § 11 odst. 1.
Poslední komentáře