Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 3. Březen 2012 - 6:33

pane Lake,
nemohl by jste pro jednou podat srozumitelné vysvětlení nejen Vám i nám Neználkům?

  • Karolína Vám přeci napsala, že stav v KN je takový, že nějaké zápisy o exekucích se tam nyní objevily, ale že není schopna zjistit k nim podrobnosti. Jaký má tedy smysl odpověď, která ji informuje o rozdílech mezi tím když aplikuje zástavní právo SVJ nebo vlastníci jednotek?
  • není mi také jasné, když se Vás ptá na konkrétní obsah pojmu „nepřezkoumatelný předpis“, který jí doporučujte neplatit jak jí pomůže pročíst si §§-fy 1..16 ZoVB. Jestli tam ty odpovědi jsou, pak mi není jasné proč jí rovnou neodpovíte.
  • a ještě jste bez znalosti podrobností vyčetl, že se v jejím SVJ tuneluje jen proto že má k dispozici neúplné údaje a nikdo jí je nechce dát

  • Víte z uvedeného mám spíše dojem ŽE PROSTĚ nevíte jak účinně na věc a tak vaříte „polívku ze sekyrky“. Já bych považoval za mnohem korektnější, že když nevíte jak tazateli poradit, tak neodpovídejte. No ne? Vyhnete se zbytečným půtkám po kterých to zde musíte čistit výmazy všech Vašich nepřátel – > v tomto vlákně minimálně 10×.

  • a Lake, když už mažete tak smažte vše (tedy i toto: Lake 2. Březen 2012 – 20:21) nebo prosím napište na co vlastně komu odpovídáte – jaké souzení do kříže napadáte nebo o co vlastně jde, když zjevně záměrně svůj příspěvek – předpokládám hodnotný – zde ponecháváte dalším čtenářům.

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.