Vložil Karolína1 (bez ověření), 2. Březen 2012 - 14:26

Stav neexistence zástavního práva se nyní změnil (mnou popsaný stav byl týden starý) – nyní tam již je uvedeno „Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti; Nařízení exekuce; Zástavní právo exekutorské“ avšak
v poznámce je uvedeno „Nepravomocný exekuční příkaz o zřízení zástav. práva doručen“. Exekutor to má tedy ale již přes 2 roky a nic se neděje. Na katastru mi k uvedenému poskytnout info – prý se mne to netýká
Nevím co to znamená, když píšete že spor neměl být veden právnickou osobou – je veden za SVJ a zástava existuje, takže je nebo není nutné aby spor vedla právnická osoba? A bohužel si ani nedovedu představit jak by to naši (hlavně mou) situaci vyřešilo jak uvádíte.


pane Lake předpokládám že slovy „správnost určení jejich výše“ míníte položky ze kterých se skládá částka příspěvků na správu domu a usnesení.

  • Znamená to, že pokud usnesení obsahuje pouze doslova: „Shromáždění ke dni konání zvyšuje částku do FO na 30Kč/m2. PRO hlasovalo 60% všech vlastníků jednotek…“ pak je stanovená výše záloh nepřezkoumatelná a opravňuje mne přestat zálohy hradit?
  • Že bych mohla neplatit vím teprve krátce – neuškodí mi tedy, že již od počátku tuto možná-nepřezkoumatelnou výši záloh platím?

A ještě důležitá otázka: pokud mi i nadále nikdo neposkytne informace ani žádné podklady o hospodaření ani o té exekuci anebo jen kusé a neúplné – opravňuje mne to neplatit (resp. „platit do notář.úschovy“) zálohu „na služby“ nebo „na správu“ nebo „obojí“ ??

Vím zatím jen to, že mi NIKDO nechce poskytnout další informace a jen tápu. Vím že za to i já ručím. Nevím ale jak sama mohu z bryndy ven…

děkuji Karolína

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.