Vložil svjvmt, 18. Říjen 2011 - 17:45

něco zaplatíme, něco zapřem. Uvedl jsem, že tady rozpočítání na osobu dělá cca 330 Kč/měsíc – spol. elektřina, výtah, TV, VS v současném stavu. Počtěte si třeba názory na psy v domě (světlo, výtah, ani starší lidi tak často nevychází ven). Minimálně je tu 5 lidí trvale se zdržujících bez nahlášení.
Dále IRTN, tak tady protopil radiátor za poslední období průměrně 5 000 Kč. Protože neprošlo uzavření radiátorů ve sklepě, tak dále vyšlo na byt 1 000 Kč za toto období, s tím souvisí směšná platba za sušárnu/den. Jak těžko procházela instalace vodoměrů do bytů. Nemluvě o odhlasování! 60 % vlastníků o užívání sklepa živnostníkem zadarmiko!
Povídání o kritice si nechte, je na každém baráku co si odsouhlasí, já tady preferuji na osobu, že si každý má uhradit to, co spotřebuje, nechci sponzorovat. Aspoň se k té spravedlnosti přiblížit. Nikomu to jinde nenutím! Když chce někdo za někoho něco uhradit, klidně může otevřít peněženku. A dělal by to ve vlastním domě? Tázající chtěl radu, já se mu nediví, lidi rádi slyší na to co ušetří, ať zahraje na tu strunu, mít to vyčíslené. Do jistého počtu bytů se dá uhlídat, kdo tam žije, kolik vydali klíčů, kolik čipů na vchod aj. A když výbor neví, co bydlí v domě, kdo všechno se tam pohybuje, jiným to nevadí… ať platí.
A říkám, že některým vyhovuje platba za plochu a oni zřejmě ví proč, to si spočítají. Tak jak tady někteří nechtějí IRTN. Ale jak si to kdo udělá … jejich problém. Toť můj názor, nechte mi ho.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.