Vložil svjife, 19. Leden 2011 - 16:33

Před pár měsíci jsem se zde dočetl o tomto vstupním systému. Protože jsme zrovna řešili zabezpečení vstupu do našeho domu, tak jsme firmu oslovili a nakonec ve výběrovém řízení i zvolili. Chtěl bych se tedy podělit o svoje zkušenosti.

Od začátku byla spolupráce s firmou IMA perfektní, nabídku jsme obdrželi téměř okamžitě a následně se domluvili i na schůzce v našem domě. Pán nám vše ukázal na malinkých dvířkách, které si přivezl a zaměřil si objekt aby nám pak poslal přesnou nabídku. Při zaměřování stále hledal úspory jak a kudy dveře (jednalo se o troje vstupní dveře) propojit abychom ušetřili za některé komponenty. Vzhledem k velmi rozumné finální ceně a jednoduchému programování mobilním telefonem jsme se pro tento systém nakonec rozhodli. Zárukou kvality pro nás navíc bylo, že za systémem stojí jedna z největších českých firem v odvětví. Po objednání a zaplacení zálohy nám systém instalovali doslova během pár dní. Instalace a zaškolení proběhly také bezstarostně a rychle.

Co nás mile překvapilo, je že systém lze ovládat i pomocí opencard (konečně nějaké pořádné využití :-) ). Tímto způsobem jsme dost ušetřili za nákup čipů, které jsme koupili jen těm kdo opencard nemají. Systém už provozujeme přes tři měsíce a plní přesně funkci a požadavky, které jsme na něj měli. Nemáme na něj prostě sebemenší výtku.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.