Vložil petr n, 9. Červen 2010 - 21:17

Pro pana lake,

ohledně narážek na špehování atd. prosím čtěte co již bylo mnou uvedeno dříve. Znovu tedy:

1.Já nic kontrolovat (špehovat) nebudu. Prokazování je břemenem „stěžovatelů“. Mne dokonce v tomto případě jedna nenahlášená osoba v bytě vůbec nevadí.Jen musím vyhovět znění stanov a iniciovat administrativ­ní krok.

2.Uvedl jsem, že kamery atd. mají jiné domy, náš ne. Kdybychom měli kamery, tak tu téma přece vůbec nebudu probírat.

3. Nejde o desítky korun. Měsíčně o stovky a ročně tisíce korun. Už jsem pár desítek vyúčtování na konci období za bytový dům viděl.

4. Díky za opravu.Nebylo uvedeno přesně. Já jsem zákon v horní části necitoval (nekopíroval). Snažil jsem se uvést co je to domácnost vlastními slovy z hlavy.Příště si dám větší pozor! Tedy přesně.V případě mnou uvedeného dotazu v uvodním příspěvku je myšlena tzv.„bytová domácnost“. V rámci znění stanov se tedy jeví vhodné pojem „příslušník domácnosti“ nahradit pojmem „příslušník bytové domácnosti“. Zmíněný pojem „bytová domácnost“ vychází z § 2, zákona o sčítání lidu, domů a bytů v roce 2001-Sbírka zákonů čl. 158 / 1999.
„Bytovou domácnost tvoří společenství fyzických osob, které bydlí v jednom bytě. Může jí být i jediná fyzická osoba, která bydlí sama.“

zdroj: http://aplikace.mvcr.cz/…sb053–99.pdf

Každopádně pokud by mělo dojít k úpravě stanov budu ještě konzultovat s právníkem.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.