Vložil Ufoun (bez ověření), 27. Listopad 2023 - 6:22

Justine nemažte příspěvky, které nejsou vulgární, jsou k tématu, mám je nahrané, dalo se to očekávat. Vaše uvedení, že příčka je něco jiného než stěna pobavila. Je to také něco jiného než zeď, slova jiná, význam stejný.

Prohlášení je vypracováno naprosto precizně, viz shrnutí = PŘEVOD PŘEDMĚTU VLASTNICTVÍ JE OHRANIČEN VSTUPNÍMI DVEŘMI DO BYTU. Vaše myšlenka, že stěny, podlahy, stropy patří SVJ by znamenala, že dle zákona o službách se musí o tyto prostory SVJ běžně starat, tj, zajistit týdenní vytírání, malování, atd. přesně dle zák. o službách. To by také znamenalo, že pokud by se SVJ rozhodlo, že vybourá stropy, tedy i podlahy, nikdo by mu v tom nezabránil a všichni by bydleli v přízemí domu na jedné hromadě:-)))))

Zapomněl jste poznamenat, že i zákonodárci, kteří tvořili ZVB byli pomatení, stejně jako soudci, tvůrci NOZ, právníci, kupující, kteří kupují prázdný vzduch za miliony. Kdo dál je ještě hloupý? Budete v těch urážkách pokračovat abyste si potvrzoval ty své bludné myšlenky o předraženém prázdném vzduchu? Majitelé bytu jsme dva, jak poznám, že mi ten druhý nedýchá zrovna tu mojí zakoupenou část vzduchu? Nezasahuje do mých vlastnických práv? Objasněte mi to, abych se mohl soudně bránit :-)))) Děkuji

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.