Vložil člen (bez ověření), 5. Duben 2023 - 18:39

co číst nadpis nad těmi odstavci, To je standardní šablonovitá odpověď, já komunikuji s několika ohlašovnami. Tedy alespoň od právních teoretiků tady vím, jak to funguje, jak se k tomu dostat.

Dotaz na zakladatele tohoto vlákna byl, jakým jiným způsobem než funkčním on navrhuje se k výpisu dostat. Prosím neříkejte že něco nejde, hledejte řešení jak to jde. A takhle to ověřeně jde, chcete do toho vrtat? Proč?

Pak se stane možná to, co se stalo s exekucemi vedenými na vozidla na registrech vozidel :-) Dobrou sérii 12. videí na to má tento týpek (zde diskuse s poslancem, který to teď pracně napravuje): https://youtu.be/7wrqX9xA9-o

Podobný BS aneb vrtání do hov.. způsobil jistý Pec*na, když neustále vrtal do státních orgánů a provokoval, jediný výsledek jeho činnosti pak byl, že dostal 70 000 pokutu, a orgány zastavily zveřejňování jmen v jednání info soudu… přitom on sám ty údaje tahal a zveřejňoval v databázi a spojoval osobní údaje. Přitom soudy sami ty databáze seskládané podle jmen používaly, na našem soudu konkrétně aplikaci soudní jednání, která používala ten stejný princip ale jed do budoucna :-)

Přitom stačilo, aby tu databázi Peci.. dal pod login a ne pindexovaly jí tak anonymní vyhledávače typu Google.. Ach jo… důvod jeho počínání nechtěl prozradit.

Děkujeme, že zmr.. mají zase pré a jsou zase nedohledatelní… nejhorší je proto iniciativní blbec, který nedokáže dohlédnout důsledku svého často nesmyslného a destruktivního počínání a často uškodí…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.