Vložil Justitianus, 7. Květen 2022 - 7:09

Paní Dvořáková, podrobně jsem zde už rozebral Vaše zmatené dotazy. Ale jak je vidět, vůbec nic jste z toho nepochopila. Zase se ptáte na stejné nesmysly.

  • Napsala jste tuto nepravdu: „… příspěvek do FO (na správu) se fakticky sám o sobě nezvýší …“

Nelhat!!! Můžete zkoušet vodit za nos zmatené vlastníky ve vašem SVJ, ale ne nás. Příspěvek na správu se má zvýšit ze současných 1100 na 2300 Kč. Sama jste to napsala. Je to i v nadpisu této diskuse.

  • Napsala jste: „Budeme hlasovat o zateplení, k čemuž dle stanov potřebujeme 3/4 hlasů ((1) d) uzavření smlouvy o úvěru) …“
  • Napsala jste: „… na schválení revitalizace, potažmo potom i úvěru jsou potřeba 3/4 přítomných.“

Prosím netvrdit zjevné nesmysly! Uzavření smlouvy o úvěru – to je něco úplně jiného než rozhodnutí shromáždění o stavební úpravě (zateplení). Hrazení příspěvků na správu je něco úplně jiného než splácení úvěru právnickou osobou SVJ. Ale to už jsem Vám přece napsal…

A zateplení domu je něco jiného než jakási tajemná „revitalizace“. Zateplení by mělo ušetřit nějaké náklady na teplo k vytápění, to si můžete spočítat. Jakási „revitalizace“ neušetří vůbec nic. Házíte zde slovíčka a nejspíš nevíte co znamenají. Ani my to nevíme. Jak Vám máme radit?

Vy zde bohužel celou dobu mlžíte, jednou píšete o zateplení, podruhé o jakési tajemné revitalizaci. Používáte nepravdivé bláboly ve stylu „… potažmo potom i úvěru …“. Znovu – asi potřetí – upozorňuji, že rozhodování o zateplení domu je odlišné od rozhodování o způsobu financování toho zateplení. Čemu na mých slovech nerozumíte?

Proč prostě nenapsat pravdu? Proč prostě necitujete co o této věci (zejména o stavebních úpravách a o přijetí bankovního úvěru společenstvím) říkají Vaše stanovy? Mlžíte záměrně, nebo si to ve stanovách nedovedete najít a opsat to sem celé?

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.