Vložil Justitianus, 3. Červenec 2021 - 13:22

Radka2222 je tedy blbka. Tvrdí zde, že prý spolupracuje s (rejstříkovým) soudem, ale dodnes netuší kterým zákonem se rejstříkový soud řídí. A jako pravý blbeček kvoká, i když o věci neví vůbec nic.

Právnická osoba SVJ má zákonem uloženu povinnost vést účetnictví a vkládat účetní závěrky do sbírky listin rejstříkového sou­du.

Zákon č. 304/2013 Sb. § 104

Předseda senátu může uložit pořádkovou pokutu zapsané osobě také tehdy, jestliže neuposlechla výzvy rejstříkového soudu, aby mu sdělila skutečnosti nebo předložila listiny potřebné k rozhodnutí v řízení zahájeném bez návrhu nebo aby mu předložila listiny, které podle tohoto nebo jiného zákona mají být založeny do sbírky listin; pořádkovou pokutu lze uložit do výše 100000 Kč.

Vlastnice bytu zde popsla přesně tento případ. RS byl upozorněn na to, že právnická osoba nesplnila povinnost uloženou zákonem a nevložila účetní závěrku do sbírky listin. Nejspíše následovala výzva RS ke splnění povinnosti s pohrůžkou pokuty. Pak už SVJ raději závěrku řádně zpracovalo a vložilo, aby se této pokutě vyhnulo.

Radko, nepište o věcech o kterých nevíte vůbec nic. Jak sama vidíte, nazval jsem Vás blbkou oprávněně. Jen blb má touhu vyjadřovat se k věcem o kterých nic neví. A to tvrdíte, že jste „státním orgánem“. Houby s octem! Jste ouřednice, která nezná ani tu právní úpravu, kterou by měla používat. Děkuji Vám.

Justitianus

Je směšné, když mne blbka nazývá dementem. Ale z nás dvou, milá Radko, má pravdu jen jeden diskutující. A tím jsem já, jako obvykle.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.