Vložil AsiTak, 15. Březen 2020 - 12:21

Vyúčtování analyzujeme a přepočítáme proto abychom zjistili co je špatně a uměli poskytnout kvalifikovanou reklamaci a nemuseli hledat „soudního znalce“ kdo nám vyjasní co je chybně za moc peněz. Neměli bychom uvádět ani chybné úvahy o tom, co považujeme za chybu, přičemž ve skutečnosti je to dobře.
První tabulka neobsahuje vyúčtování služeb, ale dokladuje rozdíly (nulové) mezi předpisy měsíčních plateb a skutečně zaplacenými platbami jak pro služby, tak pro příspěvky na správu domu dohromady „fond“ provozní – krátkodobé příspěvky, a „FO“ – dlouhodobé příspěvky. Tyto rozdíly (pokud existují) za vyúčtované období a dřívější období přeneseme do vyúčtování zpracovaného období. Spočítaný rozdíl není určen ani pro vrácení ani pro zápočet.
Další tabulka obsahuje vyúčtování služeb. Pro neznalost odečtů SV (bytu a SVJ) nelze výpočtem přepočítat náklad za SV ten by mohl být 53,88 (varianta I) ale i 1053,88 (varianta II) a pro opravě výpočtu lze dopočítat konečný výsledek –143,32 (varianta I) nebo –1143,32 (varianta II) „dluhy“ a výsledky jsou špatně přeneseny do tabulky rekapitulace.
Z uvedených vyplývá že vyúčtování je vadné je třeba reklamovat v čas a kvalifikovaně!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.