Vložil Misme, 20. Prosinec 2017 - 11:59

Rudy Macku (nebo ;-) Rudý Macku?), když už mne opakovaně oslovujete „Nejchytřejší z nejchytřejších“, a předpokládám, že to myslíte vážně, protože to už je jediný důvod proč v diskusi s vámi ztrácím zvůj drahocenný čas, a to i přes vaše pejorativní výkřiky o mých lžích a demagogii, což kdybyste začal trošku přemýšlet o tom, co píšu a co se děje vůkol nás, namísto toho, že se zcela zoufalým způsobem snažíte za každou cenu, tedy i za cenu svého naprostého znemožnění, dokázat, že nemám pravdu? Není to znemožnění náhodou i důvodem, proč se nechcete registrovat? Ono je jednodušší psát každý příspěvek pod jiným nickem a nenést za sebou svou historii, že?

Pročpak asi v aktualizované verzi metodického pokynu je právě tento příklad, který jste si vypůjčil k argumentaci, vypuštěn???

Není to čirou náhodou proto, že v zákoně č. 67/2013 pod ustanovením § 6 odst. 2) je psáno: Pokud je jiným právním předpisem stanovena povinnost instalace stanovených měřidel podle zákona o metrologii nebo zařízení pro rozdělování nákladů na vytápění a nákladů na společnou přípravu teplé vody pro dům z náměrů vodoměrů na teplou vodu, rozdělí se náklady na vytápění v zúčtovací jednotce za zúčtovací období na složku základní a spotřební. Základní složka je rozdělena mezi příjemce služeb podle poměru velikosti započitatelné podlahové plochy bytu nebo nebytového prostoru k celkové započitatelné podlahové ploše bytů a nebytových prostorů v zúčtovací jednotce. Spotřební složka je rozdělována mezi příjemce služeb úměrně výši náměrů stanovených měřidel podle zákona o metrologii nebo zařízení pro rozdělování nákladů na vytápění s použitím korekcí a výpočtových metod, zohledňujících i rozdílnou náročnost vytápěných místností na dodávku tepelné energie danou jejich polohou.???

Tak už tomu rozumíte???

Howgh.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.