Vložil Magda3 (bez ověření), 19. Srpen 2017 - 10:13

1) musí strpět vše, co si tam ostatní vlastníci upečou – když trpí, tak nechť ten kolektiv opustí a osvobodí se od diktátu většiny. Má se vědomě podřídit vůli většiny (i když nesouhlasí), to je přece princip demokracie.

.......děláte si legraci? Princip demokracie je odejít, když se nechci podřídit vůli většiny???? Asi tedy budu muset emigrovat. Principem demokracie je, že i menšina má práva!!! Máte to nějak popletené. Máte pocit, že v případě ad absurdum, který jsem uvedla půjde o vůli většiny???? Máte dojem, že na shromáždění, kde se manipuluje s hlasy se to dělá proto, že většina je PRO? Pokud by šlo o vůli kvalifikované většiny, pak by nebylo potřeba podvádět. Opakujeme to tu stále.

2.když vznikne neplatné usnesení stačí když ho ignoruji a nemusím s tím obtěžovat soud.

To je tedy opravdu nebezpečný nesmysl, zvláště pokud jsme v řežimu NOZ. Copak vy nevíte, že neplatnosti se musíte dovolat, jinak platí, co je uvedeno? Vy jste si nevšiml, že prakticky neexistuje absolutní neplatnost?

bod. 3. To jako myslíte, že se do zápisu uvede něco jiného, než se událo na shromáždění? Zápis má obsahovat to, co se na shromáždění stalo, nikoli co si vymyslíte posléze.

bod.4. můžete mi uvést nějaký jiný případ, kdy ten kdo se neúčastní nějakého hlasování už nemá žádná práva ohledně výsledku hlasování.

AsiTak, to nejsou argumenty, ale demagogie.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.