Vložil Čmuchal (bez ověření), 22. Duben 2017 - 3:11

„…nemůže, kvůli ochraně osobních údajů…“

Zapacení i jen jedné koruny, je uznáním správnosti, že v pytli máte zajíce a nikoliv chcíplou krysu. Já to nedoporučuji. S ochranou osobních údajů pošlete správce do pr.ele. Především se ale nebavte se správcem ale s SVJ. SVJ jako poskytovatel má povinnost, nikoliv správce. PODEJTE žádost o podklady (§8 zák.67/2013). NESPLNĚNÍ žádosti do 31.5. bude generovat pokutu, kterou pak vyúčtujete k tiži SVJ.

„…jestli mám pocit, že mi vodoměr špatně měří…“

Zda je vodoměr Váš nebo není, najdete v prohlášení vlastníka. Čí vodoměr je nebo není ale není pro rozúčtování podstatné. Pokud se domníváte, že vodoměr měří chybně NEBO zjistíte li že mu prošla doba ověření (tj. doba po kterou může být používán pro rozúčtovávání) a SVJ s vámi i nadále bude jednat jako s obtížným hmyzem A BYLO podle prošlých či vadných měřidel něco rozůčtováno, doporučuji obrátit se na ČMI – ti rádi zjistí skutečný stav (zda se použilo měřidlo ověřené A měřící v mezích tolerance). A pokud ne, věřte že vypálkuje rozúčtovateli MASTNOU FACKU.

Pokud se ale zjistí, že vodoměr neměří chybně a má platné ověření, zaplatíte 1000Kč – bohužel každá sranda ěco stojí. Nicméně na podklady nárok máte a SVJ se bude zřejmě kroutit v pěkné křeči až jim vyúčtujete za nedodání podkladů pokutu dle §13 zák.67/2013

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.