Vložil HajdyHou (bez ověření), 19. Prosinec 2016 - 15:20

„ik“ já osobně kdysi vlezl do výboru (a halasně mne tam zvali, protože se každý žinýroval udělat něco pro správu společné věci). jenže poté co jsem vzal koště abych se tedy choval jako „řádný hospodář“ a začal vymetat pavučiny jako je

  • vadné rozúčtování tepla a vody – kde „algoritmus“ je dán tím jak se správce vyspí a rok co rok se mění a ovcím to je buřt
  • zneužívání příspěvků na správu na „výjezdní školení členů výboru“ a částečnou úhradu nájmů některých členů SVJ
  • používání příspěvků na „oslavy jubileí některých 50-tníků ve společenství“
  • nákup tonerů pro jednotlivé členy výboru a členy jejich rodin
  • bezdůvodné 20% zvýšení měsíčních úhrad (v rozporu se zněním smlouvy!!) námezdníkovi (správní firma) který má spravovat účetnictví (předseda prostě jen tupě podepisoval příkazy do banky)
  • neřešení a nevymáhání dluhů jednotlivých vlastníků (nyní dluh-400 v dražbě prodán za-50)
  • atd. …

To bylo před cca 6-sti léty …ale vymetal jsem je jen do následující schůze svolané tou správní sviní a několika dobytků kterým jsem při tom šlápl na kuří oko a proběhl PUČ.

Tak tu neplácejte nesmysly, jak byste čekal/a, jak to dělám. Já zvu Vás, kupte si byt tady u nás v blbákově a uslyšíte řeči neslýchané a uvidíte věci nevídané.

A jestli jsem „provokatér“? Ne, to si jen Vy pletete význam pojmu „provokatér“ a „troll“. Mně je „Vlastiks“ ukradený, ale rozhodně jej já neoznačíím ani za provokatéra ani za trolla. Pouze za nasr…ho vlastníka, stejně jako jsem jím já.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.