Vložil Karel60 (bez ověření), 8. Prosinec 2016 - 6:42

Pane lamote jste tu už dlouho a tak to všechno vite lepe než ja, hdyž podle Vas nemaji indigatory žádny kofcienty, můžete prosymvas uvest, ktery všechny hodnoty ovlyvňuji vysledek Vašeho rozučovani?

Manual pana Vlatika uvadi, že indigatory maji nějaké „součinitele“ (v bodě třy je informace, že „…Nastavení typu otopného tělesa je možné provést pomocí tlačítkového spínače před spuštěním indikátoru…“). Už ale neuvadi, zda je „součinitel“ statický (K=1) nebo se nějak změní za některých okolnosti (K<>1). Pane lamote, znáte tedy Vy svůj „součinitel“ K? Třeba, ja na mojem minulem vyučtovani, nemam uvedeny ani žadný kofcienty ani žádný korekce – a i tím mi vejbor „dokazuje“ že ty kofcienty jsou „zadratovaný“ v těch indigatorech (možna to teda jenom vejbor nazval špatně a kofcienty jsou součinitele?).

Vyhlaška-372 dale uvadi nějake kofcienty ve vztahu k použiti (příloha A.) a korekce (§4/3). Pane lamote, znáte Vy sve kofcienty a korekce a jak se s nimi zachazí v rozpočtu?

Pane lamote, prosimvas máte nějakou technyckou specyfikaci ze ktere je možne pochopit, že EITN10–7 a EITN30–2 maji stejnou charakterystiku? Teda např. že týchž 10-jednotek na jednom i na druhem indigatoru bude znamenat ve vztahu ke spotřebě tepla totéž a že se dajy opravdu sčitat přímo odečety těch indigatoru jak to Vy tvrdite?

Děkuju

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.