Vložil jpinkava, 11. Listopad 2016 - 12:12

pro Vás ještě jednou a v klidu :-) diskutující obhajuje vyrovnaný rozpočet, já z praktického pohledu na život jsem spíš pro mírně přebytkový – máte s tím problém?
Dále diskutující považuje přispívání za m2 spoření naslepo, já se snažím vyjádřit, že vše co bylo i nebylo řečeno (i Vámi),právě po analýze stavu … lze dojít poměrně přesně k částce/ m2 a tedy jednotku aniž by to bylo „naslepo“ ( přispívá dle podílů na SČD a tedy potažmo m2 PP a rozúčtování tak probíhá)Je to problém?
V našem SVJ každý vlastník chápe, a platí jednou částkou sumu v současné době 10Kč/m2 (cca 8Kč správa domu, která je doložena plánovanými výdaji, 2Kč rezerva) no a pak někteří 19Kč/m2 splátka na úvěr SVJ). Vše účetně zachyceno na příslušných účtech a na konci roku vyúčtováno. Zbytek(moc toho nezbyde) se převede do DZ, nikdo s tím problém nemá …
PS:Ano jsem přiměřeně líný a to mě nutí o věcech přemýšlet, nepapouškovat a hledat schůdná řešení na rozdíl od některých zdejších „rozpitvávačů“ každého paragrafu :-), samozřejmě se v lecčems mohu mýlit.
Nevím co Vás vede závěru, že se vztekám, to spíš čiší z Vašeho (hloupého) příspěvku.
…navíc nejste originální, pokud se nepletu větu „… tak je to buď neschopný blb nebo …“ zde svého času s oblibou používal lake … a přiznejme, měl leckdy i pravdu :-)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.